Elindult az oldal

törenyuszi weboldal, nyuszi weboldal, nyuszitartás, törpenyúl tartás, törpenyuszi tanácsok, nyuszi tanácsok

Üdvözöllek az oldalon! Ha nyuszid lesz vagy szeretnél egyet, esetleg már van és többet akarsz megtudni róluk, akkor jó helyen jársz. Ezen az oldalon igyekeztem általánosan érinteni minden felmerülő kérdést, segítséget. Szeretnék pár szót említeni a nyuszikról és magamról.

Három nyuszim van, eddig ugyan nem volt sok, de az érdeklődésem a nyuszik felé egy éve kezdődött. Folyamatosan kutattam és olvastam róluk, tanultam, hogy a lehető legjobb nyuszigazdi lehessek. Azt szerettem volna, hogy mindent megadjak nekik, amire szükségük van.
Végül arra jutottam, hogy a sok tudást a jegyzetből, amit gyűjtöttem, átadnám egy weboldal formájában azoknak, akik nem tudják, hogy mire van szüksége egy törpenyúlnak. Hát így született meg ez a weboldal.

Jelenleg ugyan még erősen béta módban üzemel és minden bejegyzés bővítésre szorul (és lesz is bővítve), de a lényeg szerepel rajta és remélem, hogy hasznos segítséget fog nyújtani.

Az oldalon szereplő információk valódi tapasztalatokon alapszanak. Az oldalt egy állatorvos átnézte.

Hasznos linkek az oldalon:
Oltások és információk
Általánosan a táplálkozásról
Ketrec és felszerelés
Nyuszipatika vészhelyzetre
Zöldeleség
Széna és táp
Fogkoptató, rágófa

Ha bármilyen ötleted van az oldal kapcsán, vagy szeretnél javaslatot tenni, milyen irányba fejlesszem, szívesen fogadom. Ide kattintva tudsz nekem üzenni, kérdezni.

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem és jó olvasást kívánok!

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük